ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس
خاشقچیِ دوم؟

بازداشت هنرمند لبنانی که به دعوت مقام سعودی به عربستان رفت

منابع لبنانی گزارش دادند که یکی از آهنگسازان این کشور که به دعوت یک مقام سعودی به عربستان سفر کرده بود، در ریاض دستگیر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع لبنانی، امروز (سه شنبه)، از دستگیری «سمیر صفیر» یکی از آهنگسازان این کشور در عربستان سعودی خبر دادند.

 

وبگاه خبری «تیار»، شامگاه (دوشنبه)، به نقل از «حسین مرتضی» خبرنگار سرشناس در این خصوص خبر داد که ارتباط خانواده سیمیر صفیر آهنگساز لبنانی که به دعوت «ولید بن غازی» مدیر دفتر وزیر اطلاع رسانی سعودی به عربستان سفر کرده بود، چند روز با او قطع بوده است.

 

روزنامه «الاخبار» لبنان نیز در این خصوص گزارش داد که سمیر صفیر چند روز پیش پس از پاسخ مثبت به دعوت یکی از مقامات سعودی، در ریاض دستگیر شده است.

 

این روزنامه لبنانی به نقل از منابع آگاه نوشت که نیروهای امنیتی سعودی سمیر صفیر را دستگیر کرده اند و وزارت خارجه لبنان نیز برای کسب اطلاعات در این خصوص با سفارت عربستان سعودی در بیروت تماس های برقرار کرده است.

 

طبق این گزارش، پس از تماس های وزارت خارجه لبنان، به همسر سمیر صفیر اجازه ملاقات با همسرش داده شده است؛ اما پس از رفتن او به عربستان، به همسرش اجازه دیدار داده نشده است.

 

الاخبار همچنین خبر داد که مقامات سعودی تا شامگاه روز گذشته به سؤال طرف لبنانی درباره علت دستگیری سیمر صفیر پاسخ نداده اند.

 

وبگاه خبری تیار نیز به نقل از حسین مرتضی در این خصوص نوشت که او اکنون در زندان سیاسی «الدلهون» در عربستان به سر می برد و «ولید البخاری» سفیر عربستان سعودی در بیروت از مداخله و کمک در این خصوص خودداری کرده است.

 

برخی منابع لبنانی ابراز نگرانی کرده اند که شاید سمیر صفیر نیز به سرنوشت «جمال خاشقچی» ستون نویس روزنامه واشنگتن پُست دچار شده باشد؛ کسی که پس از ولی عهد شدن محمد بن سلمان عربستان را ترک کرد و به آمریکا رفت اما زمانیکه برای انجام امور اداری به سفارت کشورش مراجعه کرد به او گفته شد که به کنسولگری سعودی در ترکیه مراجعه کند؛ جایی که وقتی مراجعه کرد دیگر دیده نشد که از آنجا خارج شود./ فارس

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار